Mijn lieve ijslander is deze zomer bij Lara in training geweest om ingetölt te worden. Super fijn contact gehad tijdens de weken dat hij daar heeft gestaan. Ook heel fijn dat je tijdens de trainingsperiode ook zelf les krijgt zodat je weet wat de bedoeling is en hoe je verder moet.
Afgelopen weekend ook weer afgereisd naar Lara voor een lesdag, hier ook alleen maar lof over. Goed verzorgt en super fijne en kundige lessen die aangepast worden op elke deelnemer. Lunch was heerlijk en was gewoon een super gezellige dag.
Nu lekker zelf an de bak en zeker afentoe weer bij Lara langs voor meer lessen.

DaphneÓmur

Mijn IJslanders waren door verkeerd voerbeleid op hun vorige plek veel te zwaar geworden met enorme jeuk bij beiden en hoefbevangenheid bij Glampi tot gevolg. Lara heeft ons fantastisch begeleid bij het afvallen en Glampi bij het revalideren. Doordat ze altijd heel goed kijkt naar wat het paard (en eigenaar) nodig heeft en aan kan, zijn ze met de juiste training en begeleiding enorm opgeknapt. Ze hebben nu een gezond gewicht en goede conditie en daardoor kunnen we weer volop genieten van de altijd leerzame en gezellige lesdagen en cursus weekenden bij Lara.

AngéliqueGlampi

Mijn jonge ruin Flóki had extreem veel spanning sinds een traumatische ervaring in de trailer. Iedere nieuwe situatie en menselijke benadering was voor hem een reden om te bevriezen of te vluchten.
Flóki heeft afgelopen jaar 3 maanden in training gestaan bij Melódía en dit heeft een grote positieve verandering in zijn gedrag gegeven.
Lara is met Flóki terug gegaan naar de basis en heeft hem geleerd dat hij zélf zijn spanning kan oplossen in plaats van er voor weg te rennen.

MonicaFlóki