Verkoop

Blossi frá Kolhar

M: Bliđka frá Kolhar V:Frosti frá Heiđi

Kleur: lichte valk pseudo champagne

Stokmaat: 1.47 Leeftijd: 8 jaar Prijs: €9750

Blossi is echt een grote, vriendelijke reus. Hij heeft altijd zin om samen aan het werk te gaan. Hij is lekker vlot met een hele goede ‘ho’. Een mooie actieve stap en ruime draf. De tölt is makkelijk te rijden, al heeft hij nog wat training nodig voor het langer door tölten. Hij mag daarin sterker worden en daarna kan er nog aan de houding gewerkt worden. Ook heeft hij een makkelijk te rijden galop, wel nog wat gelopen in de achterhand. Voorlopig wordt hij hier getraind en hij maakt mooie stappen.

Blossi is braaf in de bak, op de baan en in het bos. Samen of alleen, hij vindt het allemaal leuk. Verkeer, groot of klein, is geen probleem voor hem. Als hij iets spannend vindt kan hij dat snel omzetten in nieuwsgierigheid. Ook voor verschillende vormen van grondwerk is hij een heel geschikt paard. Hij is erg meewerkend en wil het graag goed doen voor de ruiter. Verder is hij braaf bij de smid en gaat hij, ondanks dat hij het best spannend vindt, goed op de trailer.

Wat zoeken we voor Blossi? Om te beginnen een heel fijn mens. Een plek met ruimte waar hij 24/7 buiten kan staan met minimaal 1 ander paard. Blossi is sociaal in de kudde en kan naar verwachting samen met verschillende typen paarden. Wel kan hij lelijk doen als het om eten gaat, dus mangement met voer op meerdere plekken is aan te raden.

Denk jij de juiste match te zijn voor deze prachtige ruin? Voor meer info mail naar info@melodiahorsemanship.nl.