Op onze locatie in Mariahout wordt elke maand een lesdag georganiseerd, inclusief heerlijke (vaak Italiaanse) lunch. Tijdens deze lesdagen krijgt iedereen twee individuele lessen per persoon.

Ook worden er lesweekenden georganiseerd. Daarin krijg je 3 lessen (onderwerp naar keuze) en komt er op de zondag ochtend een ander onderwerp aan bod dat te maken heeft met paardenwelzijn of balans van de ruiter. Weekenden zijn inclusief overnachting, eten&drinken voor ruiter&paard.

Lesdagen op een andere locatie kunnen gepland worden vanaf 4 personen. Voor een lesdag bij u op locatie worden reiskosten berekend bovenop de standaardprijs. Vragen over de lesdagen of wil je je aanmelden? Mail naar info@melodiahorsemanship.nl, bel/app 06-53844500 of stuur een bericht via www.facebook.com/melodiahorsemanship.

“Heb bij Melódiá Horsemanship een heel leuk en leerzaam weekend gehad! Mijn paard vond het tijdens haar lessen heel erg leuk om te werken. Ik heb er zelf veel geleerd van de lessen, en de fysiotherapeut die langskwam was ook erg leuk en leerzaam. Tijdens de lessen van Lara stap voor stap geleerd om bij het eindresultaat te komen. Was een erg gezellig weekend!!”